Рецептите на проф. Мермерски за високо кръвно, хемороиди и атеросклероза

Рецептите на проф. Мермерски за високо кръвно, хемороиди и атеросклероза 5.00/5 (100.00%) 5 votes

Мед, топла вода и ябълков оцет чистят кръвоносната система и предпазват от склероза

Проф. Мермерски дава някои насоки с какво да се храним, за да се преборим и да пазим далече от селе си някои опасни болести. За ползите от меда професорът е пределно ясен. По думите му хората, които се хранят предимно с мед и пчелни продукти, са най-големите дълголетници на земята. Самият той е познавал такъв мъж, който е доживял до 147 години.

Рецептите на проф. Мермерски за високо кръвно, хемороиди и атеросклероза

Рецептите на проф. Мермерски за високо кръвно, хемороиди и атеросклероза

Сутришна рецепта за здраве на проф. Мермерски е на гладно да се пие чаша топла вода, но да не е от чешмата. В нея се добавят една лъжица истински ябълков оцет плюс една лъжица мед. Напитката със сигурност забавя развитието на атеросклерозата, тъй като този коктейл изчиства плаките в кръвоносните съдове.
Относно “престъпленията” в храненето, проф. Мермерски даде пример с платата, които се сервират в заведения. В тях има пресни зеленчуци, кисело зеле, млечни, луканка, а тези продукти имат различни срокове на разграждане. Затова не е хубаво да се консумират много храни накуп, защото в организма настъпва дискомфорт – получава се подуване, запек, разстройство.
При кървящи хемороиди професорът посъветва сутрин на гладно се изяжда по един белтък от кокоше яйце в продължение на десетина дни. Който не може да консумира направо белтъка, да си го разбие на пяна с малко захар. Яйцето обаче трябва да е напълно прясно.
Другата рецепта, споделена от него, касае болните от хипертония. 400 грама български чесън се смилат заедно с три лимона с корите. Сместта отлежава десет дни, като се разбърква. На 11-я се взима чаша кисело мляко, в която се добавя една лъжица от сместта с чесъна и лимона, плюс канела, плюс прополисова тинктура.

Лечител.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар